日本一区二区三区免费高清-亚洲精品美女久久久-黄页网站在线免费观看-97视频在-欧美人妻精品一区二区三区-亚洲精品h-麻豆视频免费入口-日日噜噜夜夜爽-少妇搡bbbb搡bbb搡小说-在线免费看黄av-精品国产免费久久久久久婷婷-黄色影院一级片-深爱婷婷网-国内自拍第一页-亚洲免费看av-日本h视频在线观看-国产精品人妖

當(dāng)前位置: 首頁(yè) > 高中 > 高中英語(yǔ)

英語(yǔ)周報(bào)高二外研,英語(yǔ)周報(bào)高二外研版答案

  • 高中英語(yǔ)
  • 2023-09-27

英語(yǔ)周報(bào)高二外研?23. D。由saw Betty running hurriedly可知,她的朋友當(dāng)時(shí)正在等她,故用過(guò)去進(jìn)行時(shí)。 24. B。由but they can choose whether to learn art or not 可知,英語(yǔ)是所有學(xué)生必須學(xué)的,故用compulsory。 25. C。那么,英語(yǔ)周報(bào)高二外研?一起來(lái)了解一下吧。

英語(yǔ)周報(bào)2019高二外研

第4期參考答案及帆純部分解析

[參考答案]

專項(xiàng)技能訓(xùn)練(4)

1-5 DABBA6-10 ACDDC

11-15 CBBCA16-20 BACDB

閱讀表達(dá):

1. To let his mom see it from her window.

2. She was ill in hospital. / She had acute leukemia.

3. To cheer others as well. / To cheer other residents of the hospital.

4. They were playing in the snow.

5. When her coworker showed it to her. / During a break at work.

閱讀理解突破(4)

1-4 AADC5-8 CDCC

9-12 BBCD 13-16 BCAB

[部分解析]

專項(xiàng)技能訓(xùn)練(4)

完形填空:

Jazzy是一只受盡了虐待的哈巴狗。在一個(gè)公益組織的幫助下,它接受了手術(shù)并很快康復(fù)了。

1. D。由上句中的lovely和smiling可知,Jazzy是一只可愛(ài)的哈巴狗,你現(xiàn)在見(jiàn)到它就會(huì)禁不住笑(laugh)起來(lái)。

英語(yǔ)周報(bào)高中版高二

高二英語(yǔ)下學(xué)期期末綜合復(fù)習(xí)(二)參考答案及部分解析

參考答案

1-5 BDBBD 6-10ACBDC

11-15 ACBDA16-20EBADF

21-25 BDCAB 26-30DBCAA

31-35 CDBAC 36-40DBCAD

41. the most expensive42.argument

43. why 44. but

45. to buy 46.in

47. really 48.involves

49. a50. where

短文改錯(cuò):

51. ... our fellow students. our → my

52. ... particular well ...

particular → particularly

53. ... who shared ... shared → share

54. Once a while ... Once后加in

55. ... the clean dormitory ...

clean → cleanest

56. Whatever we need ...

Whatever → Whenever

57. ... as the team ...the → a

58. ... the best jobs ... jobs → job

59. ... but working ... 去掉but

60. ... help to strengthen ... help → helps

One possible version:

My Favorite Chinese Festival

Thereare many great festivals in China,of which I love the Mid-Autumn Festival most.

TheMid-Autumn Festival is celebrated on the 15th day of the 8th lunar month. It isa festival when people especially farmers celebrate the harvest and send bestwishes to people they love and miss. What's more, it is a tradition that nomatter how far you are away from home, you are supposed to go back and spendthis special day with your family. On this night, people will sit together inthe open air, admiring the moon and eating mooncakes.

Ilove the Mid-Autumn Festival because it means harvest and reunion.

部分解析

閱讀理解:

第一節(jié):

A篇(健康)

本文是應(yīng)用文。

高二課標(biāo)英語(yǔ)周報(bào)答案

Book 6 Module 5 參考答案及部分解析

參考答案

1-5 BCBBC6-10 CBCBA

11-15 BACAB16-20 ABACB

21-25 CADBC26-30 CADBC

31-35 BDABD36-40 ADCBD

41-45 CADBD46-50 ACBAD

51-55 CADBC56-60 CACBA

61-65 CBDCA66-70 BAADD

71-75 CEBGA

76. She will feel hungrier than usual.

77. Sleep deprivation could lead to weight gain.

78. They should keep a healthy and normal sleep habit.

79. People who work night shifts. / Night shift workers.

80. It is easier / less risky for them to have a baby.

短文改錯(cuò):

81. ... a live discussion ...live → lively

82. ... we go to ...go → went

83. ... where to save water.where → how

84. In an afternoon, ...毀世an → the

85. ... gave them ... 纖豎肢 them → us

86. ... different way of ...way → ways

87. I suggested water ...water → watering

88. ... had been using to ...using → used

89. ... what we can save ...save前加to

90. ... learn a lot of ...去掉of

One possible version:

With the development of science and technology, electronic books are becoming more and more popular. Should electronic books take the place of paper books completely in the near future?

Some students say yes to the question due to the fact that electronic books are more convenient and much cheaper. What's more, electronic books are environmentally friendly while paper books involve cutting down trees.

However, others don't think so. For one thing, it's difficult to change people's traditional reading habits; for another, reading paper books is less harmful to our eyes.

In my opinion, electronic books shouldn't replace paper books completely in the near future. Instead, both of them will exist in the future because they both have their own advantages and can offer us different reading experiences.

部分解析

單項(xiàng)填空:

21. C。

高二英語(yǔ)周報(bào)答案查閱

2015--2016英語(yǔ)周報(bào)外研版高二第42期答案

Book 7 Module 6參考答案及部分解析

參考答案

1-5 ACACB6-10ABBCA

11-15 BCCBA 16-20CCBBA

21-25 BCAAB26-30CBBCC

31-35 DAADC36-40BDFAC

41-45 BCACD46-50ADBDC

51-55 BACAD56-60BDABC

61. on / upon 62.observing

63. provided 64.it

65. called66. a

67. cultural 68. internationally

69. which70. training

短文改錯(cuò):

71. ... because the heavy traffic.

because后加of

72. ... passes very close to me ...

passes→ passed

73. ... that resulted in ... that → which

74. ... fall off the bicycle. fall → falling

75. ... I injured in my ankle ...去掉in

76. ... a speed at which ... a→ the

77. ... but obvious ...obvious → obviously

78. ... falling onto the grounds ...

grounds→ ground

79. Therefore ...Therefore→ However

80. ... realize her fault ... her → his

One possible version:

Dear Mike,

I am glad to hear that you will come tovisit China. You said you are very interested in the Great Wall, one of Chinesecultural relics. Now, I'll give you a brief introduction to it.

The Great Wall is located in the north ofChina. It is about 8,851 kilometers long. In 1987, it was added to the WorldCultural Heritage List. Originally, it was built in the Spring and Autumn andWarring States Periods of China to defend against the attack of enemies.Created by ancient Chinese working people, it is one of the Seven Wonders ofthe World.

Wish you a good trip in China!

Yours,

Li Hua

部分解析

閱讀理解:

第一節(jié):

A篇 (周圍賣并的環(huán)境)

本文中茄跡是一則訪談。

外研高二英語(yǔ)報(bào)紙答案

高二英語(yǔ)下學(xué)期期中綜合復(fù)習(xí)(一告指)參考答案及部分解析

參考答案

1-5 DDDCB 6-10 ACDAB

11-15 BCDDB16-20DGFCB

21-25 CBABD26-30ADCBC

31-35 DACBD36-40ACBAD

41. to 42.a

43. immediately 44.focusing

45. it 46. to fall

47. that /襪配配 in which 48. being

49. occupied50.pressure

短文改錯(cuò):

51. ... heavy fall of snow. heavy前加a

52. ... take some photo. photo → photos

53. ... but I couldn’t wait ...but → and

54. ... a boy sudden fell ... sudden → suddenly

55. ... when I realized what ...when → that

56. ... ran back to home ...去掉to

57. ... and start to sweep ... start → started

58. An hour late ...late → later

59. Looked at the clean ... Looked → Looking

60. ... had done everything for ...

everything → something

One possible version:

Living without an aim is

like sailing without a compass

Livingwithout an aim is like sailing without a compass, which means that an aim showsus that the direction we should be taking is forward. If there is no aim in ourlives, like sailing without a compass, we will get lost and go in the wrongdirection.

Havingfailed several math exams last term, I was so disappointed that I decided togive it up. Then my teacher advised me to set a short-term goal to improve mymath and offered me several detailed approaches. Finally, I made great progressin my math in the following examinations.

Thereis no denying that success consists in a series of goals. Therefore, alwaysremember that living without an aim is like sailing without a compass.

部分解析

閱讀理解:

第一節(jié):

A篇(個(gè)人情況)

本文是記敘文。

以上就是英語(yǔ)周報(bào)高二外研的全部?jī)?nèi)容,世界上最大的出版集團(tuán)之一——哈珀柯林斯決定將一些最流行的縮略詞收錄在其第12版的英語(yǔ)詞典中。9. A。細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第二段中的 submit their favorite made-up words on collinsdictonary可知。

猜你喜歡

汨罗市| 项城市| 玉田县| 清新县| 南江县| 区。| 安阳市| 东莞市| 伊春市| 天峨县| 乐平市| 合作市| 昭平县| 大港区| 鹤峰县| 吉林市| 普定县| 广州市| 呼图壁县| 桑植县| 延津县| 盐边县| 揭阳市| 新巴尔虎左旗| 阳原县| 瑞丽市| 泽普县| 曲阜市| 阳曲县| 鄂托克旗| 永清县| 哈巴河县| 二连浩特市| 邻水| 永仁县| 金阳县| 武宣县| 库车县| 甘谷县| 通化市| 宜章县|